Om Fionie

Fionie har hjemme på Odense Congress Center, hvor vi til daglig serverer franske specialiteter af fynske råvarer for vores restaurantgæster fra ind- og udland – samt konference- og hotelgæster.

I køkkenet finder du et stærkt team af dygtige kokke med en samlet vision: at kombinere den franske kogekunst med lokale ingredienser til din fornøjelse.

I Fionie får du mad med omtanke. Det betyder, at dyrevelfærd, tanke på miljøet og brugen af lokale råvarer er en hjørnesten for os.

Restauranten står på gammel æbleplantagejord, og derfor er det naturligt for os at sætte særlig fokus på de fremragende fynske grøntsager og lade kødet stå lidt i baggrunden.

Derfor kan vi tilbyde høj kvalitet til en fornuftig pris – og når der er kød på tallerkenen, er det naturligvis fra nogle af de bedste producenter på vores grønne ø.

Sammen med lokale landmænd og leverandører udvælger vi de råvarer, der er allermest fyldt med smag lige nu – så du altid får en smagsoplevelse, der bringer dig direkte til Frankrig, men med Fyn som base.

Fionie er ejet af Smag&Smil, en af landets bedste leverandører af company- og eventfood, og følger den samme filosofi om gode råvarer, kreativitet og et grønt fokus.