À la carte menu
Her på siden finder du vores a la carte-menu med noget for enhver smag.
Forret
Serveres med hjemmebagt brød og økologisk smør
Røget laks
med blomkålscouscous og æggeblommecreme
110,-
Rimmet kammusling
med appelsin-/birkes-vinaigrette og rugbrødscrumble
125,-
Fisketerrin
med persillecreme og fennikel
125,-
Rødbedetatar
med balsamico-vinaigrette, rodfrugtchips og urter
110,-
Hovedret
Dagens stegte fisk
med kartoffel-selleripuré, syltet selleri og rødvinssauce
225,-
Bøf béarnaise
med grillet hjertesalat og pommes frites
325,-
Confit de canard
med sauce d’épices og kålsalat
195,-
Kalvefrikassé
serveret i butterdej-vol-au-vent
225,-
Grillet tempeh
med en variation af løg og karry-/fennikelolie
195,-
Langtidsbagt knoldselleri
med sauce Café de Paris og dagens grønt
175,-
Dessert
Oliven-chokoladekage
med appelsincurd, pinjekerner og olivenolie-is
125,-
Bagte abrikoser
med pistaciecreme og bagt hvid chokolade
110,-
Clafoutis
med sæsonens frugter/bær og cremefraiche-is
125,-
Crème brûlée
med bagte blommer og vaniljeis
110,-
Friteret "Hvid Dame"
med solbærkompot
125,-
Børneret
Op til 12 år
Fiskefilet
med pommes frites
85,-
Kyllingenuggets
med pommes frites
85,-
Børne-is
Inkluderet ved køb af børneret