À la carte menu
Her på siden finder du vores a la carte-menu med noget for enhver smag.
Kokkens anbefalede 3-retters menu
Dampede kolde hvide asparges
med håndpillede rejer og lun sauce mousseline
Kyllingebryst af velfærdskylling
med asparges, gulerod, broccolini, estragonsky og kartofler med urter
Rabarberconsommé
med vaniljeparfait og blodappelsin
2 retter 335,-
3 retter 395,-
Forretter
Dampede kolde hvide asparges
med håndpillede rejer og lun sauce mousseline
115-
Quiche Lorraine
med løg, bacon, ost og salat
115,-
Salade de Chèvre Chaud
med bagt gedeost med salat, tomat, valnødder, figner, honning og brød
115,-
Cæsarsalat
med stegt kylling, parmesan, salat og dressing
115,-
Hovedretter
Steak af oksefilet (250 gr.) fra Himmerlandskvæg
med svampe, løg, asparges, Madagaskarpebersauce og kartofler med krydderurter
275,-
Steakburger af oksefilet fra Himmerlandskvæg
med trøffelmayonnaise, karamelliserede løg, salat, syltede rødløg og pommes frites
195,-
Dagens fisk
med ærtepuré, fennikel, løg, gulerødder, asparges, blanquettesauce og kartofler med krydderurter
275,-
Coq au vin
med svampe, perleløg, bacon, braiseret sauce og kartofler med krydderurter
245,-
Kyllingebryst af velfærdskylling
med asparges, gulerødder, broccolini, estragonsky og kartofler med urter
245,-
Desserter
Citrontærte
med brændt marengs
75,-
Rabarberconsommé
med vaniljeparfait og blodappelsin
85,-
Børnemenu
Pankopaneret fiskefilet
med pommes frites og grøntsagsstave
85,-
Kyllingenuggets
med pommes frites og grøntsagsstave